Wspieraj fundację CHRZEŚCIJAŃSKIE GRANIE!

fundacja_grafika_tapeta

Fundacja „Chrześcijańskie Granie” powstała, aby promować muzykę chrześcijańską. Działamy nie od dzisiaj! Od 2011 grupa ludzi skupionych wokół Chrześcijańskiego Grania i Dobrego Miejsca w Warszawie stworzyła Festiwal Chrześcijańskie Granie i Koncert Debiuty. Na scenie przy ul. Dewajtis 3 wystąpiło kilkanaście zespołów prezentujących młodą – i nie tylko – scenę muzyki chrześcijańskiej. Wśród nich byli m.in. Magda.lena Frączek, StronaB, El Camino, Kanaan, Mocni w Wierze czy Twoje Niebo.

W czerwcu 2015 roku powołaliśmy fundację „Chrześcijańskie Granie”, które ma jeszcze lepiej zajmować się tworzeniem platformy dla rozwoju sceny z dobrym przesłaniem. Naszymi patronami stali się: św.Filip Neri, św. Maksymilian Kolbe i św. Jan Paweł II.

Akcja Grajmy Chrześcijańskie Granie, Koncert Debiuty oraz Festiwal Chrześcijańskie Granie może mieć fundamentalne znaczenie dla rozwoju polskiej sceny muzyki chrześcijańskiej. Bez Twojego wsparcia jest to niemożliwe!

Formularz przelewów

Wybierz cel:Wpisz lub wybierz kwotę

Ostanio pomogli:

Ile pozostało:

Prosimy o dobrowolne wsparcie poprzez wpłaty na konto:

Fundacja „Chrześcijańskie Granie”, ul.Dewajtis 3, 01-815 Warszawa

(tytułem: darowizna na cele statutowe)

Za każdą wpłatę serdecznie dziękujemy. Obiecujemy modlitwę i naszą pamięć.

Napisz do nas: fundacja@chrzescijanskiegranie.pl

Razem grajmy Chrześcijańskie Granie!